i love majalaya

Januari 6, 2008 at 4:54 am (majalaya) ()

burung palung, hade goreng majalaya lembur sorangan. tapi ayeuna geus ngabelgbeg kumaha saran ti pembaca sadaya ???

2 Komentar

  1. Hermawan said,

    Kuring salaku turunan Majalaya di pangumbaraan ngarasa sedih ninggali kondisi kota Majalaya anu katibaan banjir, mun ngukur kana badagna jeng lilana eta banjir mungkin waktu ayeuna anu pang hebatna. Ieu perlu pamikiran sakabeh pihak supaya kajadian ieu teu kaulang di waktu hareup.
    Carana??
    Timimiti gunung nepi ka dayeuhna kudu dijaga jeung diurus, ulah poho etateh amanah turunan urang kahareup.
    Punten
    Hermawan

    kibotnarusakkangkeheula

  2. Admin said,

    sok atuh bebenah, da kuring ge di pangumbaraan….

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: