Meuntas

November 7, 2007 at 8:43 am (Mang Ojim) (, , , )

mun meuntas jalan raya babakan majalaya, matak palalaur……….loba pembalap lokal nu teu asup nominasi di sentul

jeung sora knalpot jiga nu edan,…. gandeng bagong… siah…. ceuk mang ojim bari ngudud jarum coklat.

cik atuh euy da jalan teh lain nusilaing wungkul dewek ge ngabogaan tapi teu bari ngebut jeung gandeng. cukup sawajarna we… bisa asup ka ebah.

jigana pulusi ge sieunen ku urang majalaya mah lantaran teu walakaya gening, atawa pulisi majalaya teu bogaeun ceuli.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: