Wawan

wawan2.jpg

Wawan Karyawan,


<br /> marginwidth=”0″ marginheight=”0″ frameborder=”no” scrolling=no allowtransparency=”true”>
Free Blog Content

dikunjungi
web page stats

Jl. Babakan 150 Majasetra Majalaya – Kab. Bandung
RT.01/RW.04 Majalaya. 40382

*********bagaimana anda menilai dangdut seperti ini *********

http://pr.prchecker.info/getpr.php?codex=aHR0cDovL3NldGFuaGFudHUud29yZHByZXNzLmNvbS8=&tag=2


Subscribe with Bloglines

8 Komentar

  1. majalayaku said,

    euy saha ieu

  2. Yan Biru said,

    Ass. Kang Wawan, kumaha daramang yeuh di Majalaya. Ieu Abdi, Yan urang Bandung tapi kenging bojo urang Desa Biru Majalaya. Ayeuna keur ngumbara di Suriah (Syria). Naha nya waktos abdi cuti sasih Pebruari 2007 ka Indonesia, Majalaya masih amburadul, kumuh sareng macet ku angkot sareng keretek. Cik kumaha tah sareng naon sababna. Naha teu gaduh dana atanapi mismanagement ti para pajabatna. Salam sono kanggo palawargi di kota dolar anu tambih dieu katinggalna tambih burem. Hatur nuhun.

    Wassalam,
    Yans

    Kang abdi ayeuna di Bogor, jadi pagawe pas pasan tea. jadi majalaya sementawis dikantukeun sementaunmah.
    Jigana memang leres apara pejahat eh….lepat pejabatna tos bad sector.
    Kang saya bisnis sajadah alahamdullilah nembe laku 74 pcs, buatan turqi, terus abdi bade diajar bisinis mukena kumaha tah kang…
    hatur nuhun

  3. jakobtrane said,

    Bagus sekali blog ini, dan menarik juga!

    Dengan hormat,
    Jakob Trane Ibsen

  4. ara komara said,

    ngiringan ah, kabatur salembur

    akang dimana akang teh…..ehhhhhhh euceu dimana dimajalaya sanes…

  5. omdien said,

    Hidup Majalaya, Hidup Persib, kade patuker bal jeung borondong Ah…

  6. Wawan Karyawan said,

    Salam baktos ka sadayana, mugia ginanjar kawilujeengan

  7. ara komara said,

    kirim info-info atuh…juragan

  8. ara komara said,

    abdi kawit ti kp garung, ds laksana, kec.ibun. pribados ngumbara di Jakarta. kamarana baraya di smpn 1 paseh, di panggilingan, nandang s, idah hamidah, yayuk, dikdik sodikin, aep (sijago kungfu), sinanang nasi, si cifuk, yuyun gurnitasari(gembol), hilap deui juragan….. salam baktos.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: